top of page
Freja_edited.jpg

Freja Gudmundsson Ekmann

Jeg er utrolig glad for mit forløb med Teddy. Jeg har trænet i en del år selv, men havde i længere tid følt, at jeg ikke fik det ud af min træning som jeg burde, versus den tid jeg puttede i det.

Den følelse har ændret sig efter jeg startede hos Teddy. Han forstår at variere træningen så man får det bedste udbytte hver gang og deler gerne ud af sin viden og erfaring.

Lige så fed en følelse man har dagen efter en træning, hvor man kan mærke at kroppen har været på hårdt arbejde, lige så fedt er det, at have Teddys positive væsen som træner.

Jens Larsen.jpg

Jens Larsen

Jeg sætter virkelig pris på den tid og energi, du har investeret i min træning. Du har ikke kun været min træner, men også en inspirerende mentor og ven. Jeg ser frem til at forsætte vores træningsrejse sammenb og opnå endnu større resultater i fremtiden. Endnu engang, tak for alt hvad du har gjort. Du har virkelig gjort en markant forskel i mit liv.

Ester Tarabal

Ester Tarabal

I reached out to Teddy as a personal trainer for guidence in starting at the gym. I have tried before going by myself and never succeded to be consistent. He's been motivating and teaching with lots of patience, and made me enjoy going to train as a part of my new lifestyle.

Now I feel much more confident when going to the gym, I know exactly what to do, and every week he is changing the exercises to add different challenges and learn something new, so never gets boring. I can't thank him enough!

Christoffer Gade

Christoffer Gade - Snevagten A/S

Jeg vil særligt fremhæve hans gode personlighed og evnen til at agere på forskellige niveauer, det løser han til UG! Der er ikke nogen, som ikke føler sig motiveret af at være sammen med ham. Derudover er det et velassorteret leksikon han har på øverste etage, i forhold til sundhed og kost, så det er langt mere end blot at løfte en given vægtskive.

Kæmpe anbefaling herfra til Teddy!

Camilla Jørgensen.jpg

Camilla Jørgensen

Jeg vil gerne anbefale Valentina fra TP fitness til alle som leder efter en motiverende, inspirerende og fuldstændig fantastisk personlig træner.

Jeg har efter et forløb hos Valentina, kæmpe optur over at styrketræne. Jeg havde aldrig prøvet det før, men ville gerne lære det fra bunden så jeg kunne træne sikkert og effektivt på egen hånd.

Efter 20 timers hård og intensiv træning/undervisning med Valentina, er jeg nu i fuld sving på egen hånd 3 gange om ugen og jeg elsker det 💪

Michael Planeta.jpg

Michael Weidick Planeta

Jeg tog fat i Teddy for at tale om at opnå bedre resultater for min træning. Jeg har trænet on/off i omkring 25 år, men tog mig sammen for ca. et år siden om generelt at få bedre rutiner for min kost og motion. Rutiner kan blive trættende og derfor tog jeg fat i Teddy. Jeg ville gerne have Teddy til at give mig input omkring mit daglige kalorieindtag, mine makro indtag og hvad jeg "burde" veje i forhold til min kropssammensætning.

Teddy gav mig en masse gode input, som har været ganske brugbare, også fordi nogle gange så blot det at få et professionelt input, kan give noget som man ikke selv har overvejet og dermed fornyet energi til at holde rutinen.

Sarah Moore_edited.jpg

Sarah Moore-Simonsen

Jeg har været SÅ glad for at blive sparket igang efter flere måneders hi og frygt for at få en mandekrop.. jeg lagde hårdt ud december 2021 og tog 12ugers forløb for at få en god vane på plads. Jeg har mere energi, motivation og har det bare bedre i min krop! Teddy tilrettelagde kost- og motionsplan, som udviklede sig til mit behov undervejs. Tak for at holde mig til ilden Teddy!

Kenneth Lindhardt.jpeg

Kenneth Lindhardt

Teddy er super dygtig til det han laver. Fik en perfekt madplan og et træningsforløb det virkede perfekt for mig. Hvis jeg havde ting der ikke helt passede mig, rettede Teddy det til, hvilket gjorde at det hele blev holdt i de 3 måneder det kørte, og det bliver stadig holdt Jeg har lært meget i perioden og fået super resultater ud af det. Efter et par måneder begyndte kommentarerne at vælte ind, som var ret overvældende og uafhængige af hinanden. Du ser godt nok skarp eller du ser godt nok skarp og buff ud. Dem har jeg fået mange af. Så forløbet med Teddy har været det bedste jeg har gjort for mig selv i nyere tid og kan klart anbefale at få Teddy til at hjælpe en med at nå sit mål. Jeg er ikke færdig endnu og Teddy kommet helt sikkert på banen igen, når det skal rettes til.

Christina Kjær.jpg

Christina Kjær Hansen

Min klare anbefaling af Teddy. Min mand og jeg blev enige om at nu ville vi gerne have noget hjælp. Han havde set en anbefaling af Teddy og vi blev enige om at prøve. Teddy kom hjem til os og havde en personlig samtale med os. Det gav så meget mening at få sat ansigt påManden bag den flotte anmeldelse. Vi gik igang med træningsprogrammer og fik inspiration af de kostplaner vi fik.Teddy har hele tiden været forstående og givet klap på skuldren! Han har været lyttende, anerkendende og forstående når det har været svært, og det har været trygt.Vi har været mega glade for vores forløb hos Teddy og vil klart anbefale ham videre!

Troels Jensen.jpg

Troels Jensen - CEO Floorball Danmark

Jeg havde fornøjelsen af at deltage i et foredrag om kost og ernæring for unge mennesker ved vores landsholdssamling i Floorball Danmark. Det var en virkelig givende oplevelse, hvor foredraget afholdt af Teddy, ikke kun var informativt, men også utroligt engagerende og relevant for de unge floorballspillere.

Tine Thøgersen

Tine Thøgersen

Jeg er ikke kommet i et fitnesscenter før, så jeg havde brug for at lære at gøre det hele rigtigt og købte et 12-ugers forløb hos Teddy. Jeg ville gerne have en stærkere krop, så det både kunne mærkes og ses i spejlet. Og så gad jeg godt, hvis jeg også kunne komme til at synes, det var lidt sjovt at træne. Det sagde jeg til Teddy ved vores første samtale. Og han har leveret på alle parametre. Jeg har det meget bedre i min krop nu. Jeg nyder at komme op og træne. Og som en kæmpe og uventet sidegevinst er de kontorsmerter i ryg og skuldre, som har fuldt mig i årevis, forsvundet. Anbefaling herfra til en dygtig og motiverende træner og et virkelig behageligt menneske!

Niels Ellingsøe.jpg

Niels Ellingsøe

Jeg vil ikke påstå at jeg er nogen sportsfanatiker længere - Those days are gone...

Men efter længere tids sygdom havde jeg brug for at få kræfterne tilbage og få bygget muskler op. Det er jo ikke noget Netflix fixer.

Sådan noget er svært at tage helt af sig selv - så jeg gik på nettet og fandt Teddy for at komme igang. Han var lynhurtig til at finde mit niveau, kunne bringe mig fremad i et tempo som passede til min person og er et ejergodt menneske at være sammen med. Samtidig er han fleksibel så træningen kan flyttes rundt indenfor rimelighedens grænser - hvilket er et must i mit arbejdsliv.  Mine varmeste anbefalinger!

Rikke Faber.jpg

Rikke Faber

Vi opsøgte Teddy Prip for at få vejledning til, hvordan vi som forældre bedst muligt motiverer og hjælper vores søn i forbindelse med hans sport. Teddy gav virkelig gode og konkrete handlemuligheder på et kompetent og fagligt grundlag. Teddy har derudover trænet vores søn ud fra konkrete træningsbehov, og vores søn opnåede hurtigt, i samarbejde med Teddy, gode resultater. Vi anbefaler derfor Teddy både i forhold til fysisk og mental træning.

Niddal El-Jabri.jpg

Niddal El-Jabri

Små 52 træningssessioner blev det til, inden en flytning blev udslaget til at det måtte stoppe.

Jeg er kommet fast hos Teddy siden august. Det har været en kæmpe succes. Og ja, det koster mere end et almindeligt fitnessabonnement, medmindre du ligesom mig havde sådan et i 3 år uden at få det brugt.

Teddy har en fleksibel og bred portefølje af tilbud, så du er så godt som sikker på at få samlet et program der både imødekommer dit behov og dit budget.

Teddy var stabiliteten i min træning. Vi trænede kl. 5 om morgenen mandag og fredag, og kl. 18 onsdag. Jeg missede aldrig en træning, takket værre Teddy.

Teddy er ekstremt faglig dygtig ift. din personlige kostplan og træning. Det mærker man tydeligt fra den første dag.

Teddy er venlig og behagelig fra ende til anden. Du vil uden tvivl hurtigt få opbygget en personlig relation til Teddy, hvor I også snakker om andet end madplaner og træning. Og da jeg i forbindelse med mit arbejde efterlyste folk med superbiler, var det Teddy der satte mig i forbindelse med en af sine venner der hjalp mig uden beregning.

Lidt firnurligt, så er noget andet godt, også fællesskabet omkring Teddy. De andre han coacher. Til dels fandt jeg en træningsmakker gennem Teddy i Martin. En anden person donerede sine overskydende træningspas til mig, da hun af personlige årsager var stoppet.

Det er all around bare en god og harmonisk oplevelse at være med hos Teddy.

Jeg vil hermed meget gerne anbefale TP til alle og enhver!

bottom of page