top of page
AirBrush_20220408122329.jpg

WORKSHOPS & FOREDRAG

Skab forandring med en sund & aktiv livsstil!

Velkommen til vores dynamiske univers af foredrag og workshops, skabt specielt til at forvandle lederskab, sundhed og trivsel, positivt på arbejdspladsen.

Uanset om I leder efter et enkelt foredrag til en øjenåbnende oplevelse eller en dybdegående workshopserie til kontinuerlig udvikling, tilpasser vi vores indhold til jeres behov. Vi arbejder tæt sammen med jer for at skræddersy programmet, så det matcher jeres virksomheds vision og mål.

Vores inspirerende foredrag fokuserer på essentielle emner som sundhed, trivsel og arbejdsmiljøets betydning. Med en dyb forståelse for erhvervslivets udfordringer og muligheder, bringer vi lys på de nøglefaktorer, der driver en vellykket organisation. Gennem engagerende fortællinger og relevante eksempler deler vi indsigter, der kan omsættes til handling.

0fb57275-4d77-46d5-a8bd-7ac3fd73ac29.png
Hør mere om vores inspirerende foredrag
og workshops.
"Vi havde Teddy forbi til et inspirationsforedrag, for at høre hvad vi på arbejdet og i privatlivet kan gøre for at skabe et sundere liv og en sundere arbejdskultur. Det var spændende og vi fik konkrete værktøjer som vi kan tage med videre. 

- JOBINDEX A/S

bottom of page