fitness

Jeg vil gerne anbefale Valentina fra TP fitness til alle som leder efter en motiverende, inspirerende og fuldstændig fantastisk personlig træner.

 

“Jeg har efter et forløb hos Valentina, kæmpe optur over at styrketræne. Jeg havde aldrig prøvet det før, men ville gerne lære det fra bunden så jeg kunne træne sikkert og effektivt på egen hånd.

 

Efter 20 timers hård og intensiv træning/undervisning med Valentina, er jeg nu i fuld sving på egen hånd 3 gange om ugen og jeg elsker det 💪

-Camilla Jørgensen

Stina.png

Har haft fornøjelsen af bootcamp med Teddy og Valentina.

En super dag med god træning - lækker forplejning og skønne omgivelser.

Der manglede absolut intet i forplejning - adgang til barer og diverse drikke hele dagen, udover hovedmåltider. 

Træning hvor alle kan være med - delt op i henholdsvis puls, overkrop og underkrop.

Infomøder om kost og træning i mindre grupper, så alle kunne få svar på spørgsmål.

Alt i alt en rigtig god dag for krop og sjæl.

-Stina

Sarah.jpg

Jeg har været SÅ glad for at blive sparket igang efter flere måneders hi og frygt for at få en mandekrop.. jeg lagde hårdt ud december 2021 og tog 12ugers forløb for at få en god vane på plads. Jeg har mere energi, motivation og har det bare bedre i min krop! Teddy tilrettelagde kost- og motionsplan, som udviklede sig til mit behov undervejs. Tak for at holde mig til ilden Teddy!

-Sarah Moore Simonsen

fitness

Teddy er super dygtig til det han laver. Fik en perfekt madplan og et træningsforløb det virkede perfekt for mig. Hvis jeg havde ting der ikke helt passede mig, rettede Teddy det til, hvilket gjorde at det hele blev holdt i de 3 måneder det kørte, og det bliver stadig holdt Jeg har lært meget i perioden og fået super resultater ud af det. Efter et par måneder begyndte kommentarerne at vælte ind, som var ret overvældende og uafhængige af hinanden. Du ser godt nok skarp eller du ser godt nok skarp og buff ud. Dem har jeg fået mange af. Så forløbet med Teddy har været det bedste jeg har gjort for mig selv i nyere tid og kan klart anbefale at få Teddy til at hjælpe en med at nå sit mål. Jeg er ikke færdig endnu og Teddy kommet helt sikkert på banen igen, når det skal rettes til.

-Kenneth Lindhardt

IMG_20211223_180228.jpg

1/3-21 valgte jeg at ændre min tilgang til mad og træning

Jeg fik start hjælp af TP Fitness, jeg fandt motivationen og glæden ved at træne og følelsen af få mere energi og blive mere fleksibel i kroppen.

Mit mål var, at hvis jeg kunne tabe 20 kg inden julen, ville jeg være stolt men som tiden gik og vægttabet gik godt, ændrede jeg mit mål med at ramme de -25 kg inden jul.

DET SKETE FANDEME!

Jeg har på 9 måneder tabt mig 25,5 kg, smidt over 15 kg fedt, over 30 cm over hele kroppen og jeg har stadig en målsætning der siger samlet 30 kg inden 1/3-22

-Søren Lund Daner

26685955_181969815722869_4709640237355535648_o.jpg

Nu efter 12 uger, med Teddy Prip, som har lært mig teknikken i at træne smart og få det ønsket resultat.

Samt giver mig den vejledning omkring hvor vigtigt det er, at kosten er i trænings forløbet.

Men planen for det nye år er lagt.

Den er uden tvivl den bedste beslutning, som jeg har gjordt for mig selv!

-Lars Albertsen